project details

Üniversite Mezunlarının Skyway'da İş Alması İçin Şans! !

String Technologies CJSC, genç yaratıcı uzmanları ve bilim adamlarını desteklemenin yanı sıra projeye ilgiyi arttırmak için, yükseköğretim kurumlarının mezunlarını, dize konusunda yapılan lisansüstü yeterlilik çalışmalarının (WRC) yıllık yarışmasına katılmaya davet ediyor. taşıma ve dizi teknolojileri. Projeler her yılın 15 Ağustos tarihine kadar kabul edilir, ancak son teslim tarihine kadar gecikmemesi ve mezuniyetten hemen sonra iş göndermemesi önemle tavsiye edilir. Kazananlar ödülleri bekliyor! Mezuniyet Projeleri için Değerlendirme Kriterleri Mezuniyet projelerini değerlendirirken aşağıdaki hususlar dikkate alınacaktır:

Mezuniyet projeleri için değerlendirme kriterleri.
Derece projeleri değerlendirilirken aşağıdaki hususlar dikkate alınacaktır:

Konunun alaka düzeyi
Amaç ve hedef koymanın netliği
Tasarım kararları için mantığın netliği
Projenin uygulanmasında kullanılan yazılım ürünleri
Önerilen çözümlerin özgünlüğü
 Konu derinliği
Görevin ölçeği
Alınan kararların infaz kalitesi
Sunumun tutarlılığı; sunum stili
Tasarım kalitesi (standartlara uygunluk dahil)

Bu yıl yarışmaya katılmak için 15 Ağustos 2020 tarihine kadar http://info@unitsky.com adresine tek bir dosya veya arşivle (PDF, DOC, DOCX, RTF formatlarında) e-posta ile diploma çalışması veya proje göndermek gerekiyor, “ İşlerin rekabeti için. ” Tamamlanan iş beş yıldan eski olmamalıdır.

En iyi işler için ödül şunları içerir: yazar ve proje yöneticisine nakit ödüller, genel tasarımcı A. E. Yunitskiy tarafından imzalanan bir kitap, Belarus Cumhuriyeti'nde SkyWay EcoTechnoPark'a bir gezi ve en önemlisi WRC'nin yazarı - mühendislik şirketi CJSC String Technologies'de bir iş teklifi !

Katılın ve kazanın!

Unitsky String Transport'un insan kaynakları: BAE'den öğrenciler Sharjah'taki SkyWay İnovasyon Merkezi ile tanıştı

 

HABER KAYNAĞI: https://rsw-systems.com/news/work-for-graduates